Любо Пенев: Националите на Кипър са чобани!

dennews.bg
16.08.2012
размер на текста:

Футболистите от националния отбор на Кипър са чобани. Това определение за съперниците направи Любослав Пенев пред журналисти минути след изстрадания победен мач на нашите на стадион "Георги Аспарухов". А причината за неговата не толкова ласкава квалификация се оказа блъскането и псуването по време на игра от страна на кипърските футболисти.
Иначе в контролния мач нашите национали победиха с 1: 0 пред не повече от 100 зрители на стадиона. Но така и не предложиха на публиката кой знае каква игра. След скучното първо полувреме Иван Иванов и Станислав Манолев направиха опити да пробият защитата, но неуспешно, те бяха посрещнати от Меркис и Йоргадилис. Единствената чиста позиция на нашите, която се отвори пред капитана на лъвовете Ивелин Попов завърши с аут.
До победния ни гол се стигна в 66-та минута, когато Йордан Митев изпрати топката на Мицански и той вкара с глава във вратата на кипърците. Вторият опит на Митев отново да изненада противника, бе посрещнат подобаващо от вратаря Йоргадилис. Претенцията на кипърците за дузпа след съприкосновение между Бодуров и Меркис в наказателното поле, бе подмината без реакция от страна на съдията от Малта.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети