Легендата на италианските фенове в Дупница Станко Божков издъхна в Чикаго

dennews.bg
15.08.2012
размер на текста:

Един от основателите на клуба на италианските фенове в Дупница Станко Божков издъхна на 41 години от масивен инфаркт. Най-ревностният привърженик на адзурите дупничанин е бил застигнат от смъртта в дома си в Чикаго, където от години живее със съпругата си Райна Ризова и двете им деца. В Дупница вече са разлепени и некролози, от които става ясно, че Станко Божков е издъхнал на 7-и август.

Всъщност причина за смъртта се оказало ненавремената реакция на спешния екип. След като близките се обадили, че Станко не се чувства добре и описали симптомите, дежурните медици препоръчали да пие вода и парацетамол. Последвало и второ обаждане заради влошаване на състоянието му, но вече било фатално късно.
Станко Божков замина със семейството си за САЩ, след като спечелиха зелена карта, и работеше като шофьор на тир. Всъщност пътуването за страната не неограничените възможности бе отколешна мечта на семейството, при едно от гостуванията в родния си град Станко сподели, че вече е открил своето място за живеене.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети