Жена бере душа три дни в кладенец, гаджето я наказало за липса на секс

DenNews.bg
14.08.2012
размер на текста:

22-годишна жена прекарала три дни между живота и смъртта на дъното на изоставен кладенец, след като гаджето й я захвърлило там, защото тя му отказала секс.
Жертвата Теодора Дочева и приятелят й Цветелин Тодоров, с година по-възрастен от нея, се скарали в петък във врачанското село Липница. Младият мъж, за когото се предполага, че има психично заболяване, нападнал приятелката си и започнал да я души. След като тя престанала да се съпротивлява Цветелин решил, че я убил и решил да скрие тялото й в кладенеца, за да не бъде разкрит.
Веднага след това той отишъл в селската кръчма и се похвалил, че е убил гаджето си, защото не му пуснало.
Местните хора обаче знаели за психическите му отклонения и честите му лечения и затова никой не му обърнал внимание и не повярвал на думите му.
Момичето е открито вчера следобед от случаен минувач, който чул стонове и писъци за помощ, пише 24chasa.bg. Кметът на селото веднага организирал спасителна акция и Теодора била извадена. Тя обяснила, че при падането си в кладенеца успяла да се хване за стърчащ над другите бетонов пръстен и се държала за него, докато дошли пожарникарите със стълба.
Цветелин Тодоров е бил задържан веднага след това и разпитан в РПУ. Той вероятно няма да остане в ареста, а ще бъде въдворен за лечение в специализирано психиатрично заведение.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети