Великанът Джон Клииз коленичи пред олтара за четвърти път на 72 г.

DenNews.bg
13.08.2012
размер на текста:

От първата им среща Клийз знаел, че това е неговото момиче. Снимка: telegrah.co.uk

Великанът Джон Клийз, чиито чудовищни талант и чувство за хумор отдавна са покорили не само родната Англия, но и света най-после коленичи. Не пред конкуренцията на младите обаче, а в името на любовта.
Актьорът, част от Летящия цирк Монти Пайтън, в който влизат още невероятните Греъм Чапман, Ерик Айдъл, Тери Джоунс, Майкъл Палин и Тери Гилиъми, се ожени за четвърти път.
По-известен у нас като Базил Фолти от сериала "Хотел "Фолти Тауърс", Джон Клийз всъпи в поредния си, но както уверява последен, брак на 72-годишна възраст.
Избраницата му Дженифър Уейд е с 31 г. по-млада от него, но за актьора по-важни са нейното „очарование и уникалност”
Церемонията се състояла в частна вила на карибския остров Мустик. Актьорът разкрива, че едва е сдържал сълзите си по време на церемонията. "Никога не съм смятал, че има нещо нередно в институцията на брака, единственото погрешно нещо беше способността ми да избера правилния човек. Сега не мога да си представя да съм с някоя друга, освен с Джени. А като се има предвид миналото ми, това е нещо доста забележително", казва актьорът, който беше принуден да плати 12,8 милиона долара на третата си съпруга Алис Фей Ейчелбергер след раздялата им през 2008 г.
Клийз се срещнал с Дженифър, която е дизайнер на бижута, през 2009 г., след като ги запознали общи приятели. За нея това също не е първи брак. Тя се разделила с бизнесмена Ричард Норис през 2009 г. след четиригодишен съвместен живот, пише БГНЕС.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети