Арестуваха „мадам” на масажни салони за платен секс

dennews.bg
11.08.2012
размер на текста:

Собственичка на верига масажни салони за платен секс в Пловдив е арестувана по време на акция на антимафиати, информират от Пресцентъра на МВР.
Специализираната акция е била проведена от служители на Отдел „БОП“ – Пловдив със съдействието на полицаи от областната дирекция на МВР и НАП. Акцията е предприета с цел документиране на престъпна дейност, свързана със склоняване и практикуване на проституция – престъпления по чл. 155 ал.3 от НК.
В хода на работата и след съгласуване на действията с Районна прокуратура – Пловдив, са проверени четири масажни салона. Процесуално-следствени действия са осъществени в три от тях. Установени са седем работещи момичета, иззети са тетрадки със списъци и графици на посещенията, списъци с мобилни телефони, вносни бележки за преводи, трудови договори, голямо количество презервативи.
Като координатор и собственик на масажните салони е установена В.А./33 г./ от Пловдив. Тя е криминално проявена с регистрирани 49 заявителски материала за престъпления по чл. 209 от НК – измама, два пъти осъждана с глоба за извършени престъпления по чл. 209 от НК. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава под ръководството на Районна прокуратура - Пловдив.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети