Пиян норвежец се повози спящ 15 минути върху лента за багаж на летище

dennews.bg
10.08.2012
размер на текста:

Норвежец пътува спейки 15 минути върху лентата за багаж на летище в Рим преди да бъде засечен от скенера, информира actualno.com.
36-годишния мъж трябвало да се чекира за полет до Осло и когато видял, че няма служител на гишето, го прескочил и потънал в дълбок сън на багажната лента с раницата до себе си.
След като лентата започнала да се движи, нищо неподозиращият турист пропътувал 15 минути през багажната зона на Терминал 3 преди служителите да забележат рентгенова снимка на тялото му, свито на кълбо в поза ембрион. Летищните полицаи трудно успели да сабудят пияният норвежец, но след като успели веднага го пратили в спешното, за изследвания.
Високопоставен представител на полицията на летище Фиумичино заяви, че инцидентът не разкрива никакви слабости в сигурността на терминала и това не е първият подобен случай с пияни или хора с психологически проблеми.
"Обикновено нещо такова се случва веднъж в годината и ние сме нащрек. В този случай бяхме уведомени, веднага се мобилизирахме и предприехме действия", обясни представителят на силите на реда.
"Невъзможно е да се избегне подобно положение, ако няма служител на гишето за чекиране на багаж", коментира друг полицай.
Мъжът е предаден на прокуратурата, разследване по случая предстои.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети