Книга сложи алената буква на Карла Бруни

DenNews.bg
09.07.2012
размер на текста:

Книга за гениалният музикант Мик Джагър извади на бял свят пиперливи подробност от миналото на съпругата на експрезидента на Франция Никола Саркози Карла Бруни.
В началото на 90-те години настоящата госпожа Саркози е мечтала повече за статута „любовница” на великия фронтмен.
Според книгата "Мик: Дивият живот и лудият гений на Джагър", публикувана във Франция от разследващия журналист Кристофър Андерсън, Бруни и Джагър имали любовна връзка по времето, когато певецът и тогавашната му съпруга Джери Хол се сдобили с третото им дете. През 1992 г. музикантът и Бруни избягали на остров Пукет. Докато двамата се отдавали на страст и лудории, Бруни се обадила на приятели и казала, че 48-годишния по онова време Джагър "бил невероятен в леглото". "Той е прекрасен любовник за човек на възраст", споделила Карла.
В книгата се твърди още, че Джери Хол засякла съобщение на Бруни до Джагър, което било написано на обратно. След като го погледнала в огледало, тя прочела думите: "Ще бъда твоя любовница завинаги".
"Аз почти получих нервен срив...Изплаках всичките си сълзи, когато Мик замина с Карла Бруни", заявила по-късно Хол. Скандалните разкрития за любовния живот на Бруни не свършват до тук. След време тя преследвала нюйоркския магнат Доналд Тръмп, като му казала, че ще скъса с Джагър, ако той изостави годеницата си Марла Мейпълс, пише БГНЕС.
"Тя се опитваше да ме накара да оставя Марла, нещо, което аз така или иначе обмислях, и използваше всички налични психологически трикове. В крайна сметка Карла се превърна в жена, която е много трудно дори да харесваш", споделил Тръмп.
20 г. по-късно бвишата моделка Карла Бруни е в ролята на предана съпруга и майка.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети