Марек играе първата си контрола в събота

Константин Соколов
27.07.2012
размер на текста:

Марек ще изиграе първата си контрола от предсезонната подготовка в събота от 18 часа. Съперник на дупничани ще бъде новакът в Югоизточната „В” група Верея (СтЗ). Приятелската среща ще се състои на стадион „Бончук”, въпреки че първоначално бе планирана за София. В проверката новият наставник на Марек Румен Стоянов ще даде шанс за изява на всичките си футболисти, за да прецени кои от тях да остави в отбора. В момента Стоянов разполага с повече от 30 играчи, като поне 8 ще бъдат отпратени. На 1 август дупничани ще играят контрола и с Велбъжд, която също ще бъде решаваща за момчетата дошли на проби. Планира се проверка и с отбора на Витоша (Бистрица), който е редовен съперник на Марек по време на подготовката.
За сега изглежда, че новите попълнения, присъдинили се към тима от Дупница преди 10-ина дни - Иван Янчев, Цветомир Генов, Георги Николов, Димитър Георгиев, Пламен Младенов, Димитър Чечев и Кристиян Фурнаджиев ще останат на „Бончук”. За останалите Румен Стоянов ще преценява допълнително.
Съботният противник Верея пък сглоби не лош състав, след като спечели промоция за третия ешелон. Там играещ помощник треньор е доскорошният капитан на Берое Слави Жеков. Клубът привлече и няколко футболисти, подвизавали се в „Б” група, а целта е класиране сред първите 5 в трета дивизия.


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети