Бойко се надява ЦРУ да открие братя Галеви

dennews.bg
08.06.2012
размер на текста:

ЦРУ ще ни помага в издирването на братя Галеви. За това намекна министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от news.bg.

”Понеже знам, че гледат телевизия, тези които се крият, тука няколко дена имахме скъпи гости, те ще ни помогнат и ще ги издирим.

Това изказване премиерът направо, след като откри балкански бизнес форум в столицата. Оказва се, че Бойко Борисов е изключително доволЕн от новото обвинение срещу Пламен Галев и Ангел Христов за пране на пари. Защото по думите му, заради точно това обвинение на братя Галеви вече щяло да им се наложи да лежат в затвора.


С тези думи премиерът използва медиите, за да отправи специално послание към дупнишките бизнесмени, намеквайки тайната визита на шефа на ЦРУ.

По-добре да се прибират и да отидат в съда и да доказват вина или невинността си, посъветва Борисов двамата бегълци.

Попитан каква е връзката на американските служби с казуса Галеви, Борисов отговори: „Те ни помагат да стигаме до изнесените пари от България".

Той подчерта, че страната ни разчита на международните си партньори, които според него са много по-мощни да ни подпомагат с информация в дадени разследвания. Това е една много добра помощ, категоричен бе българският премиер.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети