Фейсбук група събира сила срещу синята зона в Дупница

Десислава Панайотова-Янкова
30.06.2012
размер на текста:

Фейсбук група събира сили срещу синята зона в Дупница. Групата „Дупница-синя зона или зоната на здрача” е на път най-сетне да даде гласност на масовото, но мълчаливо недоволство на дупничани срещу несправедливата такса.
Публикуваме посланието на групата без редакции, а ако за вас размера и начина на налагане на таксата за паркиране е нередна и непосилна; не ободрявате, както събирането на синя зона от години, въпреки че паркираме в дупки и няма нормални условия за това, така и срещу нововъведенията за премахване на 15-минутния престой и двойното увеличение; или неуредиците и неясните стандарти са скъсили живота ви с излишни разправи... може да се включите в групата ТУК

1 лев за час в Дупница за синя зона. Няма отстъпка за дневно паркиране. Почти никакв такава за месечен абонамент. Ще си мълчим ли? Ще оставим ли за пореден път да се изгаврят с нас. Нека направим тази група силна и да се съберем под прозореца на кмета. Ако тези които оставяме колите си за по цял ден плащаме това безумие- за месец прави една минимална заплата за страната. Ако тези от вас отиват на кафе за два часа- ще платят повече за паркинг. За какво плащаме? Нима тези паркинги или тази синя зона е облагородена от общината? Не са ли тези места правени с парите на нас- данъкоплатците? И законно ли е всичко това? И мисли ли изобщо кмета за онези които му плащат заплатата. А може би той не разчита на нея и затова не го е еня. Призовавам тези от вас които ще влязат тук и са с правни познания да ни организират за един публичен иск. В Перник по тъпи ли са от нас, за да няма синя зона. Или пък Дупница е по голям туристически град от Бургас, където синята зона е 0.50 лв на час?

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети