Дупнишкото ВиК твърдо и непреклонно застана зад Перухов

Даниела Методиева
27.06.2012
размер на текста:

Всички работници и служители от общинското дружество ВиК-Дупница се обединиха в подписка с искане временно изпълняващият длъжността управител Александър Перухов да остане на поста си. Днес по обяд те депозираха подписката до председателя на общинския съвет Ивайло Константинов и до кмета Методи Чимев. А причината за инициативата е проваления конкурс за управител на водното дружество, при който комисията не одобри кандидатурата на Александър Перухов, нито на неговия опонент Бойко Недев. Председателят на конкурсната комисия- общинският съветник от ГЕРБ Пламен Стойнев обясни, че инж. Перухов се е представил отлично, но му липсвала добра икономическа обосновка в програмата за управление. Така се стигна и до решението при обявяването на новия конкурс за управител на ВиК да бъде вмъкнато още едно изискване към канидатите- да има и икономическо образование.
„Всички ние работещите в дружеството твърдо и непреклонно заставаме в подкрепа на неговата кандидатура за избор за Александър Перухов за управител на ВиК-Дупница.
Искаме също да разсеем евентуални Ваши съмнения, че това писмо е продиктувано от някакви користни цели и злонамерени намерения, или още по-лошо- да е инициирано от самия Перухов. Не. Мотивите на това наше намерение са породени единствено и само от желание ВиК-Дупница да работи и да се развива по начин, който трудът ни да носи удоволетворение и усещане за достойнство. Инженер Перухов притежава качествата, които смятаме, че трябва да притежава ръководителят на предприятието- честен, инициативен, умее да работи в екип, добронамерен.
Молим при вземането на решение за избор на управител на дружеството да се съобразите с нашето искане. Надяваме се, че желанието ни ще бъде чуто и взето пред вид при обсъждането на този въпрос. Ние вярваме, че политиката на партия ГЕРБ е насочена към постигане на обществен консенсус, а не на налагане на авторитарен модел на управление”

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети