Служител на синята зона прикри инцидент на платен паркинг срещу подкуп

dennews.bg
22.06.2012
размер на текста:

Служител от „Паркинги и гаражи” в Дупница прие подкуп на от 20 лева в района на синята зона, за да прикрие шофьор, ударил при маневра на заден ход друг паркирал автомобил.
Абсурдната история се разигра днес слебодяд на паркинга пред „Техномаркет” в ценъра на Дупница. Служители на магазина станали неволни свидетели, обаче записали номерата на автомобила, причинил удара, и веднага подали сигнал в полицията.

Ася Крилчева замина към полицията ,за да пише обяснение за инцидента

Те обяснили всичко и на собственичката на автомобила Ася Крилчева, когато се върнала. Тя извикала служителя Валентин Бойчев, който започнал да отрича, че изобщо е станал свидетел на инцидента и за получаването на подкуп. След като разбрал, че Ася Крилчева е наясно с цялата ситуация, извадил 20-те лева и й предложил да си ги поделят. А след острата й реакция просто й оставил 20-те лева под чистачките на автомобила с обяснението, че шофьора на другия автомобил просто му ги е дал за Ася Крилчева, защото имал много актове и нямал застраховка гражданска отговорност.

20-те лева бяха поставени до касовите бележки за платен паркинг в синята зона на Дупница.


На мястото пристигна и патрулна кола от РУП-Дупница, след което собственичката на ударения автомобил бе привикана в полицията, за да даде обяснения.
Пред dennews.bg служителят даде и своята версия за случая. Той обясни, че собственика на автомобила бил възрастен мъж с очила, който след като ударил колата на Ася Крилчева, го помолил да й предаде 20-те лева. Защо не се е обадил веднага в полицията и не е спрял виновника, служителят така е не успя да обясни.
Същият служител преди около месец бе засечен да прибира такса за синята зона от клиенти, ползващи платените от магазина места за паркиране.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети