Треньорът на Германия спира да псува на Европейското

DenNews.bg
20.06.2012
размер на текста:

Селекционерът на националния отбор на Германия Йоахим Льов обеща да внимава с лютите си изрази по време на мачовете от Европейското първенство, след като научи, че негова глуха сънародничка разчита по устните му какво казва наставникът. 30-годишната Юлия Пробс разбира всичко казано от Льов и дори го разпространява в социалната мрежа Туитър. Под псевдонима @EinAugenschmaus (Пир за очите) Пробст, която е глуха по рождение, разпространява директно по време на срещите фразите, които чете по устните на Йоги Льов, пише "Дер Шпигел", цитиран от Спортал.
Самият Льов пък призна, че използва нецензурни думички по време на мачовете. "Трябва да призная, че понякога от устата ми излизат сочни псувни, занапред ще внимавам", обеща треньорът.
Шпигел цитира някои от фразите на Льов, разчетени от глухата германка като "Scheisse" (лайно - бел. на пр.), но и по-конкретни и чисто футболни неща като "По-високо, Лукас".
Юлия Пробст пък е започнала да разпространява фразите в Туитър още по време на Световното първенство в ЮАР, когато е имало по-едър план на лицата при телевизионните предавания.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети