Дангов захапа ОбС-шефа Ивайло Константинов за луксозния му джип, паркиран пред общината

Даниела Методиева
15.06.2012
размер на текста:

Остра критика за парадиране с лукс към председателя на местния парламент Ивайло Константинов отправи днес независимият общински съветник Първан Дангов. Причината се оказа паркирания до прозорците на Заседателната зала на местния парламент луксозен джип Мерцедес G класа на Ивайло Константинов, който по цял ден стои на място, което потенциално е опасно. Дангов посочи, че паркингът между общината и сградата на ДКЦ-1 е разположен върху плоча, която е потенциално опасна, а заради тежестта на паркираните върху нея автомобили са се получили течове в мазетата. Дангов посочи и че вече има предписание от 2006-а година на главния проектант на сградата арх. Сапунджиев, че плочата е опасна, застрашена е от струтване от тежестта на паркираните върху нея автомобили.
Всъщност оказа се, че Дангов беше посочил произволно джипа на Константинов като най-близко паркиран, без да знае, чия собственост е. Това предизвика смях в залата, от който бе заразен дори и самия Константинов.
Като че ли в опит да защити Константинов, общинската съветничка от ОДС д-р Лорета Николова припомни как по време на своя мандат Първан Дангов дори е сложил стълби пред сградата на ДКЦ-1 и така е съдал сериозни затруднения за болните и възрастни хора, като е ограничил достъпа им с коли до сградзата на поликлиниката. Което не остана без коментар от страна на Дангов, който пък и припомни че не е бил този в общинския съвет, който е гласувал премахването на стълбите, за да могат мутрите да влизат и необезпокоявани от никого да управляват общината в мандата на Атанас Янев.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети