17 лекари от ДКЦ с подписка срещу по-високите цени на абонаментите за синя зона

Ние сме собственици, трябва да ни третират като такива и да плащаме по 5 лв. за стикер, настояват хората в бели престилки

Даниела Методиева
15.06.2012
размер на текста:

Лекарите от ДКЦ-1 в Дупница, които имат обособени места за паркиране в обособеното като синя зона място пред сградата, ще плащат вече по 600, вместо досегашните 400 лв. за годишен абонамент. Решението на местния парламент бе взето днес, въпреки, че 17 Лекари от ДКЦ-1 представиха подписка до председателя на ОбС Ивайло Константинов, с която настояват абонаментът за паркиране пред сградата да остане както досега-400 лв.

Подписката бе представена от съветничката от ОДС д-р Лорета Николова, която също има кабинет в сградата и обясни, че тя й е била представена вчера към края на работния ден. В отговор Ивайло Константинов обясни, че е имал среща с лекари и са се разбрали цената на годишния абонамент да падне на 400 лв.
Неприятно изненадани останаха от днешното решение лекарите от ДКЦ-1 в Дупница. Някои от тях обясниха, че на практика би трябвало да бъдат третирани като собственици и да имат право на безплатен паркинг, както и останалите жители на общината. Според днешното решение на общинския съвет в Дупница собственици на имоти, които попадат в синята зона, дължат само 5 лв. за стикер, който ще се поставя върху автомобилите им. Той ще им гарантира безплатното паркиране пред домовете.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети