30-годишен захапа дулото на самоделен пистолет в Дупница

DenNews.bg
15.06.2012
размер на текста:

Съседите са шокирани от самоубийството на Петър. Снимка: dennews.bg

30-годишен мъж от Дупница сам избра смъртта, като се простреля със самоделен, незаконен пистолет. Петър Николов не е оставил предсмъртно писмо и полицията все още изяснява мотивите за самоубийството му.
Трагедията се разиграла към 19:30 часа вчера на улица „Княз Александър Батенберг” № 69, в семейния апартамент на младежа, където той живеел с родителите си.
Съседи от блока днес коментираха, че Петър бил кротък, възпитан и работлив младеж. Те останали шокирани от самоубийството на бившият възпитаник на Гимназията по автотранспорт в Дупница. В последно време Петър работил като шофьор в столицата, но постоянно живеел в Дупница.
„Бяхме извън Дупница със съпругата ми и като се прибрахме видях полицията пред блока. Първо реших, че са дошли колеги на полицая, който живее на първия етаж, но като видях, че няколко жени плачат разбрах, че е станала трагедия. Напълно нормално семейство са. Пепи беше работливо и добро момче. Вижте какви красоти направиха пред блока с другите деца. Ние, възрастните, само помагахме, но и инициативата и труда беше на младите”, коментира съсед, като сочеше с насълзени очи подредените лехи на улицата пред блока.
Бащата на Петър работил по строителството, а майка му била пенсионер по болест. Затова и според съседите най-вероятната причина за самоубийството са финансови проблеми.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети