Мартин Стоев ще води националния, Казийски: Това е смешно

DenNews.bg
14.06.2012
размер на текста:

Мартин Стоев

Мартин Стоев е новият селекционер на националния отбор на България по волейбол. Това бе съобщено от вицепрезидента на родната федерация Петър Кънев. Общото събрание на БФВ проведе заседание в Правец, на което прие оставката на Радостин Стойчев и назначи на поста Стоев. Най-голямата звезда в отбора Матей Казийски пък категорично заяви, че при никакъв случай не би останал в националния тим, ако негов наставник е Мартин Стоев.
"Нямам коментар! Изборът му е необясним предвид начина, по който се развиха нещата на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. За мен е смешно! Не бих работил с Мартин Стоев. Странно ми е, че Владо Николов се е съгласил да работи с Мартин Стоев", лаконичен бе Казийски пред Спортал. Той влезе заедно с Радо Стойчев пред делегатите на Общото събрание в Правец. „Категорично няма да играя на Олимпиадата с треньор Мартин Стоев, дори и да има оставки във федерацията", допълни Казийски.
Присъстващите на заседанието пък промениха реда на точките в дневния ред на Общото събрание, като първа точка са гласували и то положително избирането на Мартин Стоев за селекционер за мачовете от Световната лига и Олимпиадата.
Припомняме, че Стоев за втори път поема националния отбор на България, като под негово ръководство нашите спечелиха бронзови медали от Световното първенство и Световната купа и заеха 5-о място на Олимпийските игри в Пекин.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети