Нови медали в колекцията на таекуондистите на Гладиатор

Константин Соколов
12.06.2012
размер на текста:

Състезателите на СК Гладиатор спечелиха 4 медала от Републиканското първенство по таекуондо за деца. На надпреварата в Бургас дупничани спечелиха едно златно, едно сребърно и две бронзови отличия. Първо място завоюва Луиза Захариева, която бе най-добра в своята категория. Нейната съотборничка от Гладиатор Ивона Цинцарска пък бе близо до шампионското отличие, като във финалната среща водеше с 3 точки срещу представителка на домакините. Съдиите обаче ощетиха дупничанката и въпреки протестите на треньора Христо Михалчев, трябваше да се задоволи със среброто.
Други петима състезатели от Дупница – Виктория Константинова, Кристиян Димитров, Стефан Самарджиев, Валентин Крумов и Теодор Георгиев пък бяха на лагер с националния отбор в София, под ръководството на турския треньор Екрем Бояли. На Теодор Георгиев предстои участие на Европейското първенство за младежи, което ще се проведе в Атина. От турнир в Австрия пък се бе завърнал Стефан Самарджиев.
Гладиатор получи и покана за силен международен турнир в Бурса, Турция, който започва на 20 юни, но от ръководството все още не са потвърдили участие, заради финансови неуредици.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети