В Ман Сити се хванали на бас за Франция - Англия

DenNews.bg
11.06.2012
размер на текста:

Франция се изправя срещу Англия в класически сблъсък на Европейското първенство по футбол. Двубоят от група Д на стадион „Донбас Арена” в Донецк между два от считаните за фаворите отбора е тази вечер от 19 часа.
Една от френските звезди Самир Насри определи този мач като първи финал за „петлите“ на шампионата на Стария континент. Халфът, който е състезател на английски шампион Манчестър Сити, признава, че очаква двубоят да е доста труден. Според Насри този мач ще бъде решаващ и ще определи по кой път ще тръгнат на тези финали, като се е хванал на бас със съотборниците си от Сити за крайния резултат, отчита Гонг.
„Първият ни финал е този откриващ мач с Англия. Това е много трудно препятствие. Мач, в който и ние и те ще играем за бъдещето си в турнира. Живея с този двубой в последните 7 месеца. Имаме и няколко баса с Джо Харт и другите от отбора на Манчестър Сити. Така че, да видим кой ще спечели в крайна сметка“, заявява Насри.
На въпрос кои според него са фаворитите за европейски шампион Самир Насри отговори: „Обичайните заподозрени – Испания, Холандия, Германия и Италия. Надявам се и Франция”.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети