Стоичков захапа здраво Боби Михайлов, иска го пред детектор на лъжата

DenNews.bg
07.05.2012
размер на текста:

Най-големият наш футболист Христо Стоичков призова президента на БФС и негов съотборник от златния български отбор от Световното първенство в САЩ - Борислав Михайлов на публичен дебат с детектор на лъжата. Камата директно нападна бившия вратар и дори му зададе 3 конкретни въпроса в ефира на ТВ7. „Нещата в родния футбол са много загрубели. Затова най-официално го каня на публичен дебат с детектор на лъжата. Ще му задам три простички въпроса. Искам и той да ми зададе три въпроса, защото няма да е коректно само аз да питам“, отсече Стоичков. Трите въпроса, които Камата ще отправи към президента на БФС са: 1. Дали като президент е участвал в манипулиране на резултати на националния отбор? 2. Участвал ли е в тото-схеми в българското футболно първенство? 3. Участвал ли е в нареждане на съдийски групи и оказвал ли е натиск върху съдии за определени мачове, той (Боби Михайлов) или шефът на съдийската комисия?
Христо Стоичков уточни и че е дал достатъчно време на Михайлов, но и че вижда как се подиграват с българския футбол. „Не подемам атака. Чаках ги достатъчно време да се наиграят. Заради подигравката с българския футбол, с момчетата, с треньорите и с публиката. За всички е ясно защо няма публика и защо не се играят мачове. Ясно е, че те нямат повече място в управлението на футбола“, каза Стоичков.
Кавалерът на Златната топка извади на бял свят и интересна случка от първенството през 1994 година. „През 1994 г., на полувремето на мача с Швеция, той си хвърли ръкавиците и избяга”, разказа още Ицо Стоичков.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети