Делото срещу Коко Клисарски за закана за убийство се отложи, готвят му задържане под стража

Даниела Методиева
30.05.2012
размер на текста:

Наказателното дело за заплаха за убийство срещу Коко Кликарски, което трябваше да се гледа днес, се отложи. Причините бяха две- както отсъствието на самия обвиняем, който вече втора седмица е в неизвестност и е обявен за общодържавни издирване, така и ангажираността на неговия защитник адвокат Гергов в Радомирския районен съд.
Делото срещу Коко Клисарски се води от прокуратурата в Дупница заради отправената от него заплахи за убийство към бившата му съпруга Милена както по телефона, така и отправени лично към нея.
На днешното заседание прокурор Даниела Методиева поиска от съда да бъде наложена мярка за неотклонение на Коко Клисарски и по всяка вероятност това ще бъде направено на следващото заседание.
Днес в съдебната зала влязоха 7 свидетели, сред които и две от учителките от детската градина, която посещават децата на Милена и Коко Клисарски.
Коко Клисарски бе обявен за общонационално издирване, след като на 18-и май във вилата му в дупнишкото село Самораново бе разбита нарколаробатория.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети