Юлиан Константинов фрасна водещ на БНТ

DenNews.bg
21.05.2012
размер на текста:

Юлиан Константинов Снимка: Нова телевизия/Аз обичам България

Оперният певец Юлиан Константинов, познат повече от предаването „Аз обичам България” удари с юмрук в лицето, водещият на “Ние и градът” по БНТ Кирил Христов. Това станало, след като Христов направил забележка на Константинов, заради неправилно паркирания му джип.
Христов описа подробно инцидента в блога си в интернет. От публикуваното там става явно, че докато отивал към близкия парк, водещият видял черен джип, който бил паркирал на кръстовище така, че пречел и на пешеходците, и на колите.
"В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам чистачките, което на уличен език означава "Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата". Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение", пише Кирил Христов.
След секунди той с учудване установил, че шофьорът е небезизвестния Юлиан Константинов.
Последвали гневни въпроси от типа на: "К'ъв ти е проблема,? и бабаитското "К'ъв си ти, бе?" и юмрук в лицето на Кирил Христов.
"Замислих се за “отмъстителен” камък в стъклото, но с моите размери, спрямо негови, бързо взех решението да снимам номера и да го дам на полицията”, обяснява Христов. Той си е извадил медицинско и вече е пуснал жалба в полицията.
"Не приемам за редно, когато някой е виновен и му направиш елементарна забележка с нормален тон, той да побеснява. Нормално е да се извиниш, да поправиш грешката си и да продължиш.
Наличието на образование не замества липсата на възпитание", е лаконичния коментар на Кирил Христов.
Потърсен от iNews по телефона за мнение, Юлиян Константинов отказал всякакъв коментар.
Междувременно от Нова телевизия съобщиха, че до края на деня Юлиан Константинов ще публикува официалната си позиция на фен страницата на "Аз обичам България" във Facebook. От екипа на предаването изразиха учудване относно инцидента, като заявиха, че той е "приятен човек, който не е агресивен" и работят чудесно с него.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети