Главният секретар на община Дупница бойкотира конкурс заради медийно присъствие

Кандидатът с най-много участия Ангел Иванов изтегли тестове под № 2, 45 минути е времето за отговорите на 20 въпроса

Даниела Методиева
03.04.2012
размер на текста:

Главният секретар на община Дупница Невена Манова, която е член на комисията, бойкотира и двата конкурса за началници на отдели заради присъствие на журналисти. С обяснението, че не иска да бъде снимана, Манова напусна залата и не присъства на разглеждането на личните документи на участниците, както и при тегленето на жребиите, с които бяха избрани тестовете за попълване от страна на кандидатите.

 


Честта да определи кои въпросници ще бъдат попълвани, се падна на участника в най-много конкурси за шефове на отдели Ангел Иванов, който и двата пъти изтегли тестове под № 2.
За 45 минути участниците трябваше да отговорят на 20 въпроса, а главният юрист на общината Иван Бучов им обясни и критериите, по които ще бъдат оценявани. За да бъдат допуснати за следващия етап- събеседване, участниците трябва да отговорят правилно на 18 от въпросите, което прави общ сбор от 54 точки.

 


На първия конкурс за началник отдел „Екология, чистота временна трудова заетост и транспорт” сили мериха Ангел Иванов и Радостина Олегова. На втория- за началник отдел ГРАО освен Ангел Иванов пред конкурсната комисия застанаха и 3 служителки от общината- Росица Григорова, Станислава Георгиева и Драгостина Мутафчийска. Петата участничка- бившия управител на общинското дружество Ученически столове Атанаска Викторова не дойде.

Справилите се успешно на тестовете ще се явят и за интервю с членовете на комисията

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети