Без изненада, Станислав Павлов отново е председател на БСП-Дупница

Даниела Методиева
28.04.2012
размер на текста:

Прогнозите, че Станислав Павлов ще бъде избран отново за председател на БСП-Дупница се сбъднаха. Под полицейска охрана и с изрична забрана да присъстват журналисти, за него са гласували 91 от общо 94-те делегати на общинската отчетно-изборна конференция, 3 от бюлетините са се оказали недействително.
След като останалите 4-има от номинираните са се отказали, делегатите са били облегчени максимално и на практика е трябвало да пуснат в урните единствената бюлетина в полза на Павлов. Самоотвод заради добрата работа на Станислав Павлов през последните години като председател са си направили Асен Башленски, Иван Ибришимов и Божан Божанов, а Александър Ризаков е отказа да участва като кандидат заради прекалената си ангажираност.
На днешната отчетно-изборна конференция на БСП-Дупница, която започна със скандал и изгонването на непоканения делегат Първан Дангов, който вече е изключен от редиците на столетницата в Дупница, е бил избран и партиен съвет, който ще се състои от 28 души. По време на една от почивките Станислав Павлов обясни, че няма нищо нередно в това да присъства полиция, тъй като става въпрос за масово мероприятие. Освен това за днешното събиране е била уведомена и пожарната, както е изискването по закон.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети