Новият управител на „Напоителни системи” в Дупница с изрична забрана за разговори с журналисти

Даниела Методиева
27.04.2012
размер на текста:

Новият управител на „Напоителни системи клон-Струма-Места” със седалище в Дупница Иван Марков е без право на разговори с медиите. Разпореждането за това е издадено от Министерство на земеделието и горите, а информация може да бъде подавана след предварително изпратени по електронната поща въпроси само от пиара и от изпълнителният директор на „Напоителни системи” Стайко Ганчев.
Както dennews.bg. вече писа, в момента в дружеството тече одит, а ревизори на земеделското министерство и Напоителни системи проверяват цялата документация. Това се налага, тъй като Иван Марков бе назначен след изненадващото уволнение на предишния управител Санде Костадинов. По информация на dennews.bg одитът ще приключи със заключение за огромни дългове, натрупани от дружеството, а като причина ще бъде посочено лошото управление от страна на Санде Костадинов.
Едва след като приключи ревизията, на новия управител Иван Марков ще му бъда предоставена възможността да се представи официално пред медиите и да оповести резултатите от одита.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети