С бутилка шампанско кметът на Бобошево даде старт на проекта за ново улично осветление

Даниела Методиева
27.04.2012
размер на текста:

С разбиването на бутилка шампанско, полагане на символична първа копка и прерязване на лента кметът на Бобошево Крум Маринов даде старт на полагането на първа копка на строителните работи по реализирането на проекта за ново улично осветление в общината.

Крум Маринов преряза лентата


Проектът „Улично преустройство на община Бобошево- преустройство” е на стойност 1 млн. и 800 хил. лв. трябва да бъде реализиран в срок от 150 работни дни. Проектът е по програма „Развитие на селските райони” и се финансира от Ервопейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
При полагането на първата копка кметът на Бобошево Крум Маринов обясни, че с реализирането на спечеления от общината проект значително ще се подобри уличното осветление.

Кметът на Бобошево вдигна наздравица с представителя на фирмата-изпълнител.

Сега разходите, които се плащат, са в размер на 6 000 лв. месечно, а на много места има проблем с осветлението. След смяната на подземните кабели, стълбовете и поставянето на нови енергоспестяващи лапми навсякъде, сметката отново ще бъде същата, но за далеч по-голямо потребление.

Служителите от общинска администрация същосде почерпиха


На символичната първа копка присъстваха и представителите на фирмата-изпълнител Монолитно строителство, както и представители на надзорната фирма.
 

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети