Само един кандидат за социално – културното звено в Бобов дол

DenNews.bg
19.04.2012
размер на текста:

Само един кандидат е подал документи за конкурса за началник на отдел „Социална политика, образование, култура и здравеопазване” в община Бобов дол. Това е досегашният шеф на „Социална политика” в общината Красимира Методиева. Тя отговаря на изискванията и ще се яви на конкурса за поста, съставен от два етапа-тест и интервю, на 23 април.
На всички конкурси до момента проведени за началническите постове в общинска администрация в Бобов дол се явяваха по един кандидат.
Последното назначение е на новия началник на отдел „Човешки ресурси и административно-техническо обслужване” Красимира Чекмелезова. Тя премина успешно конкурса на 5 април и вече е официално назначена на поста, който преди това заемаше като временно изпълняващ длъжността.
Както писахме, от 1 април официално бе назначен и новият началник на отдел „Бюджет, финанси, счетоводство, местни данъци и такси” Йорданка Гацева.
За момента не се предвиждат насрочването на конкурси за други длъжностни в ОбА, уточни заместник-кметът Детелина Борисова, която председателства комисиите по провеждане на конкурсите.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети