Асфалтират всички улици в Дупница, градът ще добие европейски вид

dennews.bg
01.04.2012
размер на текста:

Ударна работа до асфалтирането на улиците в Дупница и перфектна маркировка ще направи града от европейски тип. Работата ще започне с цялостно запълване на дупките, направени от лютата зима, от изкопните работи от аварии във водопровода и газификацията на града и обновяването на центъра, след което ще започне и нанасянето на нова асфалтова настилка.

Освен, че ще асфалтира улиците и ще постави маркировка като по конец, фирмата ще постави чисто нови тротоари и ще оформи напълно паркингите в града. А пешеходните пътеки, които сега съществуват само в спомените на дупничани, ще бъдат маркирани със специална смес със светлоотразителни частици. Така те ще са видими за шофьорите и нощем за разлика от сега, когато те няма как да ги съзрат, дори и в най-слънчевия ден.

С работата се е заела фирма, която с най-новите съвременни технологии в тази област ще сътвори истинско чудо до половин година и ще направи така, че лунният пейзаж да се превърне само в един далечен спомен за дупничани. Фирмата гарантира работа с висококачествени материали, а разполага също така и с екип от служители с най-добра квалификация.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети