Пиян седмокласник с комоцио след падане от мост над р. Струма в Бобошево

DenNews.bg
07.03.2012
размер на текста:

13-годишен тийнейджър от село Усойка лежи с комоцио в хирургично отделение на общинската болница в Дупница след падане от моста на река Струма в центъра на Бобошево.
Инцидентът, който е най-коментираната новина, е станал след като ученикът от 7-и клас в средищното училище в Бобошево Радослав Сусанин тръгнал на рожден ден в едно от заведенията в селото. Преди това обаче, той се подкрепил с бира и вино, поне така е обяснил по-късно на дежурните медици от Спешния център в Дупница. Преди да влезе в заведението той решил да си почине малко и избрал един от парапетите над моста и полетял към реката от височина от около 5 метра. За щастие 13-годишният Радослав Сусанин не паднал в пълноводната река, а на брега. Той бил изваден от дежурните полицаи, чийто участък се намира на метри от мястото на инцидента.
От отдел Закрила на детето в община Бобошево обясниха, че ще се запознаят със случая и ако се наложи ще издадат предписание на родителите на момчето за предприемане на мерки. Кметът на село Усойка Красимир Николов обясни, че Радослав Сусанин живее само с майка си, тъй като родителите му са разведени.

 

 


 

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети