Валери Божинов: Няма какво да делим с Ники

DenNews.bg
02.03.2012
размер на текста:

Нападателят на националния отбор Валери Божинов разкри, че е в добри отношения с колегата си в държавния тим Николай Михайлов. Както е известно, Валери се ожени за бившата половинка на Ники - Николета Лозанова, а жената до вратаря е екс-изгората на Божинов – фолк певицата Алисия. Острието на Лече дори има син от Алисия, който носи неговото име.
"В добри отношения сме. Говорим си, чуваме се по телефона. Няма какво да делим с него. Ние сме колеги в националния тим. Идваме тук, защитаваме България… Ние сме едно и няма никакви проблеми", откровен е Божинов в интервю за "Меридиан Мач". Доказателство за думите му е голът, който той вкара за нашите в контролата с Унгария (1:1) в сряда.
Що се отнася до шансовете на „трикольорите” да се класират за Световното първенство в Бразилия през 2014 година, 26-годишният нападател споделя: "Не мога да кажа дали ще се класираме, но ще излизаме за победа във всеки мач. Ще направим всичко възможно отборът да събере достатъчно точки, за да се класира. Все пак, ние не се събираме в националния, за да падаме. Аз и всички мои колеги искаме да се класираме на голям форум, защото смятаме, че е крайно време това да се случи".
Валери Божинов допълва и че се чувства добре в Лече и Италия, но не така е било в Спортинг (Лисабон): "За мен всичко вече е минало. Спортинг е затворена страница. Имам отбор, за който мисля в момента, и това е Лече. Разбира се, мисля и за националния тим. Това е. Винаги съм казвал, че в България и Италия се чувствам най-добре. За мен Италия е нещо като втора родина. В Лисабон нещата не се получиха както трябва".

 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети