Пълен комплект медали за таекуондистите на Гладиатор

Константин Соколов
12.03.2012
размер на текста:

Таекуондистите на СК Гладиатор завоюваха 3 медала от турнир в Белград. На състезанието в сръбската столица участваха Теодор Георгиев, Виктория Константинова, Валентин Крумов и Стефан Самарджиев.
Най-силно се представи Валентин Крумов, който спечели първото място в своята категория и взе златния медал. Със сребро се окичи Виктория Константинова, която постигна две победи и безпроблемно стигна до финала. Там обаче дупничанката не можа да разкрие възможностите си и отстъпи с 2 точки разлика. Стефан Самарджиев пък завърши надпреварата с победа и загуба, което му отреди 3-ото място в класирането. Лоша шега на Стефан изигра неизправната електронна система за отчитане на точки, която му попречи да постигне по-добър резултат. Считаният за фаворит при мъжете Теодор Георгиев пък определено подцени противника си в първата среща, което доведе и до изненадваща загуба за него и дупничанинът остана без отличие от надпревата.
Преди това Виктория Константинова се пусна на много силен турнир в Германия, но не успя да си осигури участие на Световното първенство. За там обаче сигурен е Стефан Самарджиев, който има квота за шампионата в Египет.
На четиримата възпитаници на треньора Христо Михалчев предстои лагер с националния отбор в курорта Банско.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети