Югозападната „В” група почва с Марек – Беласица

Константин Соколов
08.02.2012
размер на текста:

Югозападната „В” група ще се поднови на 26 февруари, а не както бе по програма на 19 февруари. Това бе решено от Зоналния съвет на БФС в София на среща с представители на всички клубове от първенството. На сбирката присъства и президентът на БФС Борислав Михайлов. Причината за отлагането на старта на втория дял от шампионата са тежките атмосферни условия, които не позволяват да се играе футбол. Така на 26 февруари първенството ще се поднови със срещите от 21-ия кръг, а мачовете от 20-ия кръг ще се играят на 7 март.
След тези промени в програмата Марек стартира пролетния дял с дерби с Беласица, което ще се играе на стадион „Бончук” в Дупница. Германея гостува на Чепинец, а отборът на Миньор (Бд) играе в Долна Диканя с местния Витоша. Мачът Марек – Бела е и повторение на баража за влизане в третия ешелон от лятото, когато петричани спечелиха след изпълнение на дузпи.
Междувременно стана ясно, че има опасност тимът на ОФК Хебър, който е в тежко финансово положене, да се откаже от участие. Ако това стане факт, групата ще остане с 18 отбора след оттеглянето и на Балкан (Ботевград).


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети