Варненки са пети по красота в света

DenNews.bg
29.02.2012
размер на текста:

Българките и по-специално тези от Варна са пети по красота в света. Това сочи класацията на сайта за туризъм Traveles Digest.
На сайта специално е подчертано, че българките не са толкова добре известни, колкото другите жени, включени в класацията. Но това само подчертава колко велика е тази държава. "България е прочута със своите ски-курорти, оживена столица, средновековни градове и великолепни плажове на черноморското крайбрежие. Но тук трябва да прибавим и неземните красавици. Най-често те са високи, със светла кожа, тъмни коси и сини или зелени очи" - пише в сайта.
В Топ-10 на държавите с най-красиви жени на първо място е Швеция, следвана от Аржентина, Украйна и Русия. В класацията на градовете с най-красиви жени на света на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина.
Що се отнася до класацията за най-красиви мъже на планетата, то първенството се пада на шведската столица Стокхолм. Дори нещо повече, авторите на класацията развенчават мита, че шведите са студени и предпочитащи самотото. Дори напротив, те се държат прекрасно в обществото и нямат равни на себе си в света по ухажване. И не само това, мъжете от Стокхолм прекрасно разбират еднакво както от мода, така и от здраве и кулинария.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети