Ново начало или пак мъка с националите

DenNews.bg
29.02.2012
размер на текста:

Българският национален отбор по футбол ще опита да надигне глава след отчайващите резултати в последно време. Днес играчите на новия селекционер Любослав Пенев гостуват на Унгария в контрола като на нашите е нужна победа за самочувствие. Съперникът изглежда на пръв поглед подходящ, маджарите са едновременно и силен, но и не непреодолим отбор. Макар че понятието "непреодолим опонент" за „трикольорите” вече може да се сложи на почти всеки тим по света, смята sportni.bg. За срещата в Гьор Пенев реши да остави на заден план т. нар. "стари кучета" и да заложи на експериментален състав.
Шанс за изява се очаква да получат недоказани играчи като Борис Галчев, Александър Тонев, Георги Миланов и Владимир Гаджев. Любопитно ще е и ако видим в игра футболисти като Йордан Минев, Веселин Минев, Христо Златински и Георги Сърмов.
Днешният мач е важен и от друга гледна точка. Освен отлепяне от дъното, Любо Пенев обеща и нов стил на игра, който да видим още в срещата с унгарците. Така че предстои да разберем дали ще има положителни неща от страна на "трикольорите" или отново ще ни мъчат с изявите си. Отговорът на тези въпроси ще стане ясен тази вечер от 19:00 часа.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети