С протокол гонят жрици ветеранки в любовта от разправии със закона

DenNews.bg
22.02.2012
размер на текста:

Три жрици, ветеранки в любовта и разправиите със закона, са предупредени с полицейски протокол да спрат „противообществените си прояви” на горещата точка на главен път Е-79 при разклона за Бараково. Проститутките на 39, 35 и 24 г., които са неизменна част от пейзажа на главния път, са установени на работните си места от полицаи от Рила при проведена операция за противодействие на престъпленията по линия на сводничество и проституцията. Освен че са им връчени предупредителни протоколи, е уведомена и прокуратурата.
Най-възрастната от проститутките е изтърпяла преди няколко месеца пробационно наказание, а другите две са осъждани на глоби, чиито минимален размер по закон е 1000 лв.
За пълнолетно работоспособно лице, което получава доходи по неморален начин законът предвижда наказание лишаване от свобода до 2 години или пробация. Освен неморалното поведение обаче жриците на момента са доста агресивни в опитите за набиране на клиенти за секс. Не само махат, но и изскачат пред автомобилите, което ги превръща в реална опасност за възникването на катастрофи.
Преди време на същото място страстта на платените жрици доведе до смъртта на 17-годишен младеж, които почина от инфаркт.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети