Пътят Дупница-Кюстендил при Черна нива с ограничение за товарни автомобили

dennews.bg
13.02.2012
размер на текста:

Ограничение за товарни автомобили е въведено по пътя от Дупница за Кюстендил в местността Черна нива. Там тежкотоварните автомобили трябва да се движат с вериги, информират от „Агенция пътна инфраструктура”. Оттам уточняват, че републиканските пътища са проходими при зимни условия, валежите са повсеместни, вали дъжд, на места сняг. Пътните настилки са предимно мокри, заснежени, заледени, обработени и опесъчени.
Временно е затворен за товарни автомобили Път І-6 Перник – Кюстендил в участъка Извор-Драгомирово за почистване на пътното платно, съобщи Агенция „Пътна инфраструктура”. Обходен маршрут: Радомир-Долна Диканя-Дупница-Черна нива-Кюстендил.
Отпада ограничението „товарните автомобили да се движат с вериги и без ремаркета и полуремаркета“ на Път І-6 граница Перник - Цървеняно.
Остава ограничението „товарните автомобили да се движат с вериги и без ремаркета и полуремаркета“ по път Жиленци-ГПП-Гюешево.
По Път ІІІ-106 Благоевград - ГКПП Станке Лисичково всички автомобили да се движат с вериги, а товарните без ремаркета и полуремаркета.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети