Дупнишки фирми се оплакват от общината, избира по партия

DenNews.bg
11.12.2012
размер на текста:

Собственици на фирми в Дупница се оплакват от начина, по който общината избира с кого да работи. Това обяви депутатът от Кюстендилска област Мая Манолова след приемната си в Дупница вчера.
„Към мен се обърнаха фирми, които са работили с община, но вече е невъзможно, защото явно има предпочитания и се работи определени фирми свързани с ГЕРБ.
Както е известно подобни твърдения направи и бившият кмет на Дупница Първан Дангов, заради което председателят на ОбС Ивайло Константинов ще заведе дело за клевета за 50 000 лв.
„Другият основен проблем в Дупница, който хората споделиха с мен, е безработицата”, коментира още Манолова.
Словесната картечница на БСП не пощади и високите етажи на ГЕРБ, като определи като гавра, факта че няма да има надбавки или 13-а пенсия за Коледа.
„Гавра е, защото хората бяха лъгани „ще дадем-няма да дадем” и накрая премиерът каза, че понеже няма пари в бюджета пенсионерите ще останат и без лев за Коледа. При положение, че от 4 г. пенсиите са замразени, а от 1 април ще дадат едни мизерни 5 лв. за минималната пенсия и средно 9% на останалите. Нормално беше на фона на това да направят жест за Коледа, особено щом е видно, че сега се харчат много повече пари от предишното управление. Явно обаче на ГЕРБ нито пенсионерите, нито въобще хората са им приоритет. Те мислят да печелят изборите по друг начин, а именно с натиск и изборни измами, така че очевидно им е все едно как ще гласуват хората, защото те са готови с резултатите”, коментира още Манолова.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети