Вергил Кацов: Решавам след Нова година за ДАНО

Десислава Панайотова-Янкова
28.11.2012
размер на текста:


Само ден след учредителното събрание на ДАНО независимият депутат Димитър Чукарски коментира пред dennews.bg, че Вергил Кацов има пълното му доверие и би бил най-подходящият кандидат за депутат на предстоящите парламентарни избори.
„Няма да бързам с отговор, защото преди това трябва да отговоря пред себе си кои са верните политически решения, първо за мен, после за хората, които ми гласуват доверие. Все още не съм сигурен, че искам да бъда в предните редици, затова ще отговоря едва, след като подредя приоритетите си, обясни още Вергил Кацов. Той е категоричен, че за него не е важно да си непременно в управлението или съответно в остра опозиция, а да бъдеш полезен на избирателите си.
Познавам се с Димитър Чукарски повече от 15 години. Той преди всичко е човек, а след това политик, отличен политик, точно защото е човек. Той знае какво прави и аз вярвам в успеха му. Прав е, че вече не съм в националното ръководство на Земеделски народен съюз, но все още съм член на партията. Винаги съм бил в център-дясно и съм горд, че въпреки, че ОДС на национално ниво вече не съществува, ние тук в Дупница успяваме да запазим тази дясна коалиция. И то по успешен начин. И въпреки, че нямаме кой знае какви медийни изяви, ние, общинските съветници от ОДС, работим здраво в комисиите към ОбС и смея да твърдя-добре, коментира още Кацов.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети