Мексиканска миска е убита при стрелба по наркобанда

DenNews.bg
27.11.2012
размер на текста:

Носителка на корона за красота и участничка в международни конкурси е убита при ожесточена престрелка между военни и наркобанда в Мексико.
Мария Сусана Флорес е пътувала с представители на местен картел, когато автомобилът бил подгонен от военни и започнала стрелба, пише vesti.bg.
Според разследващите 22-годишната красавица, за която се предполага, че е била годеница на един от килърите на бандата, също участвала в стрелбата, тъй като до тялото й е намерен автомат Калашников АК-47.
Стрелбата избухнала след преследване с автомобили в събота в местността Мокорито, в северната част на Мексико.
При престрелката са убити четирима цивилни и един войник. Армията не разкрива самоличността на жертвите, но мексиканският печат твърди, че младата жена е пътувала с годеника си - един от предполагаемите наемни убийци, загинал в престрелката.
На мястото военните открили седем калашника, един гранатомет, пистолет, две гранати, пушка 40-и калибър и множество патрони.
Най-големите постижения на Мария Флорес е първото й място в конкурса "Жена на Синалоа" 2012 г. Тя участвала и в конкурса "Мис Международен източен туризъм", състоял се през март в Китай.
Над 47 хил. души са убити в Мексико в резултат на свързаното с дрога насилие от декември 2006 г.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети