Косовският премиер държал харем с 52 секс робини

DenNews.bg
22.11.2012
размер на текста:

Премиерът на Косов Хашим Тачи държи харем от секс робини за своите, но и нуждите на свои гости.
Такива обвинения отправи украинка, която твърди, че сама успяла да избяга робството на Тачи.
Интервю с нея е разпространено от македонската агенция MINA, която запазва анонимността на жената, пише БЛИЦ.
Според разкритията на украинката Тачи държи в робство 52 жени, които работели ден и нощ, слугувайки на косовския премиер и негови гости – политици и бизнесмени.
Местонахождението на “затвора” било на кръстовището на улиците “Шаип Спахия” и “Бедри Шала”, в мазето на широка сграда, специално построена да служи като харем. “Никое от момичетата на беше от Косово. Имаше няколко от Балканите, около 10 от Русия, една от Камерун, две китайки и др.”, обяснява украинката.
Тя посочва, че в сградата имало няколко ВИП зони, където Тачи и приятелите му си устройвали оргии. “Повечето от хората, които идваха, бяха стари. Много малко бяха млади. Много от тях са чужди дипломати, включително и офицери от EULEX и KFOR. Момичетата нямат право да казват “Не”. Едно от момичетата на име Долорес от Колумбия протестира срещу лошите условия по време на обяд в трапезарията. Тя беше убита с изстрел от един от охранителите на Тачи”, разказва Н. М.
Тя обяснява, че “била замесена” с Тачи само веднъж. Тогава той дошъл в харема мъртвопиян и дрогиран. Украинката даде интервюта за няколко балкански вестника. Тя разказва, че било почти невъзможно да се избяга от харема на косовския премиер, тъй като там винаги имало поне петима въоръжени охранители. Освен тях винаги имало и един въоръжен чеченец. Тъкмо чеченецът се съгласил да й помогне да избяга, след като го подкупила с пари и секс услуги.
Източник: БЛИЦ
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети