БСП депутати на маратон в Дупница в търсене на алтернативата

DenNews.bg
16.11.2012
размер на текста:

БСП депутати и представители на националното ръководство на червената партия ще участват днес в две срещи с граждани на Дупница, под надслов „Алтернатива има”.
От 14 часа депутатът Ангел Найденов ще се срещне със запасни офицери в залата на хотел „Универсал”, а от 18 часа е другата среща-с депутата Мая Манолова и Валетри Жаблянов от националното ръководство. Тази среща ще се проведе в залата на хотел „Рила”.
Срещите са провокирани от слабата социална политика на правителството, според социалистите, липсата на икономически растеж, високата безработица и несправедливият бюджет за следващата година.
„Идеята е гражданите да се убедят, че има алтернатива. Има как да се постигне растеж на доходите и икономическия растеж, намаляването на безработицата, което е най-важно за гражданите”, коментира домакинът на срещите местният лидер на БСП Станислав Павлов.
Наред с това ще бъде обсъден и „откраднатият от ГЕРБ референдум” за строежа на АЕЦ-Белене, който бе поискан чрез национална подписка, организирана от БСП.
„Друга тема, която ще обсъдим е изборът на националния лидер Сергей Станишев за председател на ПЕС и произтичащият от това шанс за ускорено развитие на България”, добавя Павлов.
Маратонът в Дупница е само часове преди националния протест срещу управлението на ГЕРБ, организиран от БСП.
Както писахме, от Дупница ще тръгнат четири автобуса, като записването за безплатния транспорт е до обяд днес в централата на БСП в Дупница.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети