Четири автобуса от Дупница за националния протест срещу мизерията

DenNews.bg
14.11.2012
размер на текста:

Близо 200 души са се записали до момента в централата на БСП-Дупница за участие в националния протест под надслов “Да сложим точка на катастрофата ГЕРБ”, който ще се проведе на 17 ноември. Осигурени са четири автобуса, но при нужда ще бъдат увеличени, обясни местният лидер на червените Станислав Павлов.
Протестът е иницииран от лидера на БСП Сергей Станишев и тежката артилерия на парламентарната група- депутатът от Кюстендилско Мая Манолова.
„Нека излязат всички българи, които не одобряват случващото се в България: слабата социална политика на правителството, липсата на икономическо развитие, високата безработица и мизерни доходи съпътстващи 3-годишното управление на ГЕРБ.
В протеста може да се включат и граждани, които не са членове и симпатизанти на БСП. А всъщност това се доказва и от факта, че в списъците ни се записват и такива граждани”, обясни още Павлов.
Желаещите да се включат в националния протест могат да се запишат за организирания от БСП транспорт в партийната централа в Дупница до обяд в петък (16 ноември).
За протеста на 17-и, който ще се проведе пред храм-паметник „Александър Невски” в столицата, автобусите от Дупница ще тръгнат в 10 часа от Спортната зала. Два автобуса ще тръгнат директно от селата Яхиново и Крайници.
Националният протест първоначално бе планиран за 11-и ноември, но бе отложен заради кончината на патриарх Максим.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети