Бербатов се гласи да играе до 40 години

DenNews.bg
01.11.2012
размер на текста:

Нападателят на английския Фулъм Димитър Бербатов разкри, че има желание да играе футбол чак до 40-годишна възраст. Българинът, който сега е на 31 години, допълни, че не иска да се сравнява с ветерани като Райън Гигс и Паоло Малдини, но би могъл да играе още дълго време. „Не съм вратар, нито Райън Гигс или Паоло Малдини, но моето желание е да играя до 40-годишна възраст“, казва Митко Бербатов пред „Сън“, като допълва, че му се нрави животът на Острова: „Искам да играя в Англия още няколко години. Харесвам Англия и начина на живот. Културата и футболът в страната ми допадат.“
Бербатов обаче не изключи възможността да смени след време Фулъм с друг тим от Албиона, въпреки че е доволен от началото на престоя си на „Крейвън Котидж“, отбелязва Гонг.
„Не знам дали Фулъм ще бъде последният отбор в моята футболна кариера“, продължи нападателят на лондончани. „Стоя зад решението си да не играя повече за националния отбор на България. Моето време отмина, а аз взех това решение още преди две години“, каза още Димитър Бербатов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети