Босът на Локо (Пд) за отбора си: И друг път съм правил ненужни покупки

DenNews.bg
05.10.2012
размер на текста:

Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки изрази любопитно мнение за своя собствен отбор, наричайки го „ненужна покупка”. Пред bTV аптекарският бос обяви, че и друг път се е случвало да купува неща, които не са му необходими, какъвто е случаят с футболния му тим.
„Помолиха ме да купя клуба, за да го спася. И друг път съм купувал неща, от които нямам нужда”, каза Марешки. Както е известно, бизнесменът пое Локомотив Пд преди началото на първенството в труден за клуба момент след 10 минутен разговор с министър –председателя Бойко Борисов.
Напоследък пък Веселин Марешки доби популярност и с детектора на лъжата, на който подложи играчите на пловдивското Локо, за да разбере дали са участвали в „черно тото”. „Взел съм професионален детектор. Мисля, че е много точен. Пробвал съм го веднъж за лични цели. Исках да видя дали ще се оправдаят съмненията ми спрямо един човек. За мен е важно да разбера дали въобще някога даден футболист е участвал в уреждане на мачове. Веднъж замесен, той вече е покварен", заяви собственикът на Локомотив Пловдив.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети