Антимафиоти с двоен удар срещу секс маниаци в Кюстендил

DenNews.bg
26.10.2012
размер на текста:

Антимафиоти и полицаи от Кюстендил нанесоха двоен удар срещу секс маниаци.
28-годишен мъж от областния град кюстендилец е задържан за притежаването на порнографски материали, за създаването на които е използвал непълнолетни момичета. Чрез заплахи той се е опитал да принуди 2 момичета към сексуална връзка. При извършения обиск в жилището му са иззети 2 мобилни телефона, компютърна конфигурация, оптични носители и 28 патрона от различен калибър. Срещу Н.И са започнати 2 досъдебни производства по чл. 159 от НК и по чл. 339 по описа на РУП Кюстендил, информират от Пресцентъра на ОД МВР-Кюстендил.
Сводник и негов клиент са задържани при специализирана операция на антимафиоти.
43-годишният М.Е., известен на полицията с разнообразие от противозаконни деяния, склоняване на жени към проституция, включително и непълнолетни момичета. Той е задържан, след като е осигурил платен секс на свой клиент.
При последвалите процесуално-следствени действия от дома му и автомобила му са иззети порнографски материали, компютърна конфигурация, SIM карти, помощни материали, за които се предполага, че способстват а дейността му.
43-годишният мъж е осъждан за измама, срещу него са водени дела за фалшификация на документи за самоличност и други официални документи. Той е задържан за 72 ч в следствения арест в Кюстендил. Работата по документирането на престъплението продължава, образувано е дознание.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети