Любо Пенев: Отиваме в Чехия за победа, а не за равен!

DenNews.bg
15.10.2012
размер на текста:

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев обяви целта пред нашите за утрешния мач срещу Чехия. От 21 часа утре вечер „трикольорите” срещат чехите в Прага в световна квалификация, като Пенев бе категоричен, че ще играем само за спечелване на 3 точки, а не в търсене на равенство.
„Всичко е наред и пътуваме пълна група. Предстоят ни две тренировки и утре мач. Момчетата прекрасно знаят каква е целта и какво ще преследваме. Не го крия, трябват ни точки, а не точка, така че момчетата са подготвени за един сериозен и тежък мач“, заяви на заминаване Пенев, цитиран от Гонг.
„Ще се опитаме да практикуваме нашия си стил, а той е близо до противниковата врата. Това не е тайна и вече отборите знаят как играем и как подхождаме. Това е което ще се опитаме да направим“, допълни селекционерът, като все пак призна класата на чешкия отбор. „Лично аз не се притеснявам от нищо, отборът също е спокоен. На терена излизат 11 на 11, така че трябва да наложим това, за което ще отидем и да го постигнем. В никакъв случай не трябва да подценяваме когото и да е било, не играем срещу случаен отбор. Това, че участваха на Европейското само по себе си говори, че отбора им има класа“, завърши Любослав Пенев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети