Софийска фирма поема боклука в Дупница

dennews.bg
09.01.2012
размер на текста:

Софийската фирма “Еко Ресурс –P” ООД поема от утре сметопочистването и сметосъбирането в Община Дупница, обяви днес заместник-кметът Олга Китанова.
Това стана ясно днес, след като бяха разгледани ценовите оферти на още две други софийски фирми, подали документи за участие в конкурса за малка обществена поръчка- “ БКС-Запад” АД и “БКО” ООД. Комисията предпочете офертата на “Еко Ресурс –Ер”, заради посочените най-ниски цени за отделните услуги. Днес изтече 7-годишния договор за сметосъбирането с австрийската фирма „Шеле” и това бе причината да бъде насрочен конкурс за възлагане на малка обществена поръчка.
Фирмата поема ангажимент според клаузите в договора да осигури 4 нови сметопочистващи машини , които ще изпълняват график , изготвен и съгласуван от Отдел “Екология”.
Още един конкурс за малка обществена поръчка се проведе днес в Община Дупница. Фирмата “Пътно поддържане” ще поеме снегопочистването на вътрешната мрежа в общината. Другите участници в конкурса са “Пътно поддържане”-Кюстендил и “Спийд Макс” – София. 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети