Христо Стоичков официално пое Литекс

DenNews.bg
05.01.2012
размер на текста:

Христо Стоичков официално бе представен като старши треньор на Литекс. Лично почетният президент на клуба Гриша Ганчев представи Камата като нов наставник на шампионите. Босът обяви и че Стоичков ще остане в ловешкия тим до когато си пожелае.
Иначе Христо Стоичков пристигна на стадиона в Ловеч в компанията на изпълнителния директор Стойчо Стоилов. Малко по-късно се появи и Гриша Ганчев, а след кратък разговор, двамата влязоха в залата за пресконференции за официалното представяне, уточнява Гонг. От своя страна Стоичков сам представи помощниците си. Испанецът Хосе Рамон Родригес, работил в Барселона ще отговаря за физическата подготовка на отбора. Останалите помощници на Ицо ще бъдат Душко Томашич и Петко Петков, а треньор на вратарите ще бъде Здравко Букарица.
Гриша Ганчев се обърна към медиите и с молбата да смекчат тона относно писанията по адрес на Христо Стоичков. „Искам да ви представя нашия нов старши треньор Христо Стоичков, неговите помощници, и да му благодаря, че той пое ангажимента в труден момент да помогне на нашия отбор. За да няма спекулации – договорът му е безсрочен, защото световните звезди, не могат да се уволняват”, бяха думите на Ганчев, който се обърна и към Стоичков: „Желая му късмет, а на младите играчи – да станат поне на 80% толкова добри като него”.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети