Марек и Германея стартират днес

Константин Соколов
11.01.2012
размер на текста:

Отборите на Марек и Германея започват подготовка за пролетния полусезон на Югозападната „В” група днес. Първата тренировка на дупнишкия тим е насрочена за 14 часа на стадион „Бончук”, а сапаревобанци се събират половин час по-късно. От щаба на Марек не предвиждат отбора да организира специални лагери и ще тренира основно в Дупница. Условията за тренировки обаче са доста тежки, което ще затрудни заниманията. Положението с терените не е по-различно и за Германея, но от ръководство ще се опитат да създадат нормални условия за подготовка.
Днес ще има и повече яснота около новите и напускащите футболисти в двата отбора. За Марек сигурните нови са халфът Георги Караканов и нападателят Валентин Валентинов. Клубът проявява интерес и към острието на Германея Димитър Чечев. Друг нападател на сапаревобанци Димитър Димитров пък е спряган като ново попълнение на лидера в трета дивизия Пирин (Рз).
Стартът на втория дял от шампионата на Югозападната „В” група е на 19 февруари. Интересното е, че Марек и Германея ще се изправят един срещу друг именно тогава в мач от 20-ия кръг.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети