Катастрофа след гонка на Е-79 край автокъщите в Дупница

Млада жена твърди, че е била преследвана от трима пияни мъже, които се опитвали да я отклонят в полето

Даниела Методиева
10.01.2012
размер на текста:

Катастрофа на главен път Е-79 край автокъщите в Дупница прати трима мъже в хирургия, след като лекият автомобил ауди, в който пътували, се преобърна на няколко пъти в изорана нива при опит за изпреварване. Млада жена, чийто автомобил „Опел Корса” при маневрата бе ударен от аудито и изпратен в насрещното платно, се отърва само с леки охлузвания и стрес.

 


Росица Иванова от Благоевград твърди, че в продължение на около километър била преследвана от тримата мъже, които се опитвали да я изтикат от пътя в полето.
Росица Иванова от Благоевград твърди, че докато пътувала с лекия си автомобил „Опел Корса” в посока столицата видяла в огледалото как след изхода на Дупница зад нея се залепило аудито с тримата мъже.

 


 По думите й на няколко пъти се опитвали да я изтикат в нивите и при последния опит я задминали и ударили, за да се отклони от пътя. За тяхна зла участ аудито се завъртяло, отклонило от лентата и на няколко пъти се преобърнало.

 

Шофьорът, който е пострадал най-тежко и е с пукнат череп, бил открит от пристигналите на мястото на инцидента полицаи сред разораните бразди. Един от спътниците му е с пукнати ребра, а третият с охлузвания. Тримата във видимо нетрезво състояние бяха приети в хирургично отделение на общинската болница, след като им бе направен скенер.
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети